Wallframe elsker fotografiets kraft. Det universelle sprog på tværs af kultur og landegrænser.

Fotografiet kan så meget mere end at style din bolig. Menneskets hjerne tænker i stilbilleder som danner vores hukommelse og kommunikerer med den sindsstemning som vækker vores følelser. Let og elegant helt uden brug af ord eller lyd.

Når billederne rammer vores øje, dannes et raffineret udtryk som fanger hjertet og vores opmærksomhed.

På bare tre år har 70.000 brugere uploadet og stillet over 150.000 fotos til rådighed hos Wallframe's søster Indieframe. Smukke og poetiske billeder som skildrer virkeligheden verden over.

Wallframe stiller de smukkeste af disse billeder til rådighed for vores kunder.

Som founders står dokumentaristerne Cecilia Valsted og Lars Brask. 

Et unikt makkerpar, som fik inspirationen under deres arbejde med den Oscar-nominerede dokumentarfilm Burma VJ. En film, som fandt vej dybt ind i deres hjerter gennem dens autentiske skildring af modige reportere, som satte livet på spil for at vise virkeligheden i det lukkede land Burma.

Drivkraften var et ønske om et visuelt vindue ud mod verden og vise alle dens autentiske og uredigerede sider. En drivkraft af autencitet som fik fodfæste i fotografiets kraft og et dynamisk samarbejde med dygtige fotografer verden over.

Samme autentiske drivkraft ramte senere hen serie-investor og THORNICOs CEO og ejer Christian Stadil i hjertet, da han i Tv-programmet Løvens Hule investerede i IndieFrame. Christian har igennem sit arbejde med Company Karma arbejdet på at imødekomme nogle af verdens mest presserende samfunds- og miljømæssige udfordringer. Wallframe's mission om en autentisk skildring af verden taler direkte ind i Company Karma filosofien.

 

SE EPISODEN HER      PRESSEMEDDELELSE      FINANS